maandag 12 september 2011

Weekend Furstenau Dld met de VPC

We zijn weer thuis van een heerlijk weekend terreinrijden met de VPC in Furstenau Dld. Vrijdag vertrokken we om 1 uur vanaf huis en na een ritje naar de wasstraat dan om 2 uur echt richting Furstenau. Door een file kwamen we pas rond half 5 aan op Fursten Forest, het terrein waar we lekker zouden gaan blubberen. Een aantal van de VPC-leden waren er al, maar nog niet veel. Na het lossen van onze auto en die van Robin, is de BBQ aangestoken en een paar minuten later het eerste kampvuur.
 Begin van een goed weekend.
 De auto's van de gebroeders De Zeeuw
 Mishtek is een scheet van een hond, al is hij niet erg knap om te zien.
 Nieuwe record-houder "stuk-gaan" is gehaald door Steven. Hij stond 40 km vóór Furstenau al stuk.
 En dit is nog maar een kwart van het hout wat we bij ons hadden.

 Het speciale schildje welke Jeroen heeft geregeld.
Een heerlijk kampvuur waar de hele camping jaloers op was.

Ik ben al redelijk op tijd (12 uur snachts) naar bed gegaan, maar ik begreep dat het nog lang onrustig bleef die nacht.
Na een redelijke nacht en een lekkere douche was ik er helemaal klaar voor. Om 10 uur gingen we dan ook richting het bos en kon de lol beginnen.
 Wat geparkeerde auto's waarvan de bestuurders staan te kijken naar een collega die vast staat.
 Robin, de opper-prutser
 Algemene "ik-sta-erbij-en-kijk-ernaar-houding" gedemonstreerd door Pjelle, Jolien en Nathalie
 Druk in dat bos nog joh!!
De Blitz na de eerste dag terreinrijden. Nog niet echt super vies toch?

Ik realiseer me nu dus dat ik niet erg veel gefotografeerd heb, meer gefilmd, maar die heb in nog niet op de computer staan en volgt later.
Die avond ging ik alweer redelijk vroeg naar bed, maar de laatste die nacht gingen pas rond 5 uur naar bed. Totaal bezopen natuurlijk en de volgende dag niet echt fit.
 Hier doen Henk en Raymond de afwas....
 Onze Blitz die het boven verwachting goed deed!
 Pieter in een gek standje (expres hoor) Is tot de nacht voor dit weekend nog aan het sleutelen geweest om zijn auto rij-klaar te krijgen.
 Hier haalt Bert Mishtek weg voor de grote groepsfoto.
 De hele bubs bij elkaar
 Henk moet weer effe gek doen natuurlijk
 En dit zijn alle Ploeteraars bij elkaar.
 ....en de Ploeteraars bij hun auto's

 Op de valreep reed Bassie toch nog schade
 En het definitieve einde; wassen en weer inladen.
 Bar smerig hoor.

Opladen van de auto's en dat was weer het einde van een goed weekend.

We waren vroeger weg dan vorig jaar, dus we gingen er ook vanuit lekker op tijd weer thuis te zijn. Helaas liep dat iets anders dan gehoopt.
Een kwartiertje voor de duits/nederlandse grens werden we aan gehouden door Der Polizei. Niks aan de hand dachten we, want prive-vervoer mag wel op zondag. Duidelijk te zien door de auto's in de oplegger. Daar dacht die @#$%&*@# meneer dus anders over. Rijverbod is rijverbod ongeacht de reden. € 400 boete en tot 10 uur blijven staan! En aangezien we samen met Pieter in zijn vrachtwagen op reden, gold voor hem hetzelfde. € 800 totaal dus! Niet normaal.  En vooral dus dat we ook niet verder mochten. Het was net 6 uur en moesten dus tot 10 blijven staan!!! De mannen die in de personenauto's met ons mee reden mochten in principe verder, maar we hebben eerst met zn allen wat gedronken en gegeten in een restaurantje naast de parkeerplaats waar we moesten blijven staan.  Dat was in elk geval nog gezellig, maar het feit bleef dat we dus heel laat thuis zouden komen. En Pieter en Lisa moesten nog veel verder dan wij ook nog.
Om 12 uur waren we in Apeldoorn, hebben we de auto's uit de oplegger gehaald en om 1 uur waren we thuis. Opgefokt en oververmoeid hebben we toch eerst nog even beneden gezeten. We gingen om 2 uur naar bed.

Een rottig einde van zo'n leuk weekend. Jammer, maar niks aan te doen. Dat weekend pakken ze ons niet meer af en we hebben een hoop lol gehad.
Vanmiddag ga ik met de filmpjes aan de gang, dus die hoop ik hier morgen of hooguit overmorgen te plaatsen. Hou het maar in de gaten dus.
Op naar volgend jaar!!!!

1 opmerking:

  1. Ziet er nat en vies maar ook heel lollig uit. Zo te zien hebben jullie plezier gehad met veel nattigheid beneden maar niet te veel van boven. Ideaal voor dit soort spele-rijden dus.
    Wel vreselijk balen van Herr Polizei z'n aktie zeg! Dat ze daar nou niet even onderscheid in kunnen en willen maken. Flauw...
    Nahja, snel vergeten maar en terug kijken op een leuk weekend.

    BeantwoordenVerwijderen