maandag 5 september 2011

Leuke vooruitzichten.

Het weekend is weer voorbij en het dagelijkse leven weer gestart. Toch ietsie anders deze week, want nog 4 dagen en dan gaan we een lang weekend weg; terreinrijden in F├╝rstenau met vrienden van de VPC, de Vitara Ploeter Crew.  Een leuke groep mensen waar we vorig jaar voor de eerste keer mee naar dat mooie terrein in Duitsland zijn geweest. 400 hectare met bos, blubber en uitdagingen om er doorheen te komen met onze Vitara's, LJ's, Samurai's, een X90 en onze Blitz.  Hier de filmpjes van vorig jaar, zodat je een beetje kan begrijpen hoe dat dan gaat....

  
We hebben er verschrikkelijk zin in. Vorig jaar was al bar gezellig, maar nu kennen we elkaar wat beter en er gaan er nog meer mee dan vorig jaar. De voorbereidingen zijn beter, we gaan nu BBQ-en en Henk heeft 4 x zoveel pallets mee voor het kampvuur.....  Gaat helemaal leuk worden. Hopen op goed weer natuurlijk, maar nu we een topje op de Blitz hebben, maak ik me daar ook niet meer zo'n zorgen over.
Verder deze week weinig te melden. Geen cursus, geen afspraken, alleen voorbereiden op Furstenau en zorgen dat ik goed uitgerust ben. Als ik dus niet elke dag wat schrijf, snap je waar het aan ligt. Maar na dat weekend des te meer hoor!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten